Flytt, Städ

CBD olja och hampans helande kraft

CBD olja har verkligen gjort ett gott intryck på mig och jag surplar i mig några droppar av den här gudagåvan dagligen. Vad den gör för mig är faktiskt inte helt klart men jag känner att det är bra, några av effekterna jag upplevt är ett fokuserat tillstånd, bättre sömn och ett harmoniskt humör. Dessa saker har i sin tur haft positiv verkan på andra saker i mitt liv och det är i vanlig ordning en sorts sammanvävning av händelser eller handlingar som skapar en positiv, eller negativ livsspiral.

Vad är CBD olja?

CBD olja är en koncentrerad olja som utvinns ur industrihampa, CBD är en förkortning på cannabinoider som även finns i cannabisplantan – men oroa dig inte CBD olja är helt fri från cannabis och THC, det finns inga psyko-aktiva-ämnen i oljan utan den är framtagen endast i medicinskt syfte. Även om CBD olja inte är ett godkänt naturläkemedel i Sverige i dag så är det många som anser att det borde vara det eftersom det finns tillräckligt goda grunder för att man skulle kunna börja ge alternativa behandlingar för vissa åkommor med CBD olja.

Hampa och cannabis

Har i tusentals år ansetts vara en helande planta och det sägs att Jesus tog av den ”brinnande busken” hos nirvara.se innan han höll sina ceremonier och det skulle kunna spekuleras i att det var just cannabisplantan man pratade om. Det här är så klart bara spekulationer och jag säger inte att Jesus rökte på, även om det är det jag säger, ja du förstår. Hur som helst så fortsätter åtminstone hampan från  har cbd olja som att vara en helande planta då den innehåller stora halter CBD som har en så positiv inverkan på vårt system. Den hjälper det endocannabinoida system att kommunicera bättre och snabbare vilket leder till att kroppen lättare kommer in i ”sync” med sig själv. Jag har själv upplevt dessa effekter och jag kan bara säga att det är märkbart, särskilt efter första månaden då CBD olja aktiverar det endocannabinoida systemet och man börjar sova bättre, få bättre humör och bättre fokus. Jag tycker att CBD olja är en ovärderlig komponent i ens ”hälsokost”-arsenal och absolut värd sitt pris!